O NAMA

O KLUBU

Hrvatski klub za međunarodnu suradnju je neovisna, neprofitna, nestranačka i nevladina udruga osnovana s ciljem promicanja hrvatskog gospodarstva i kulture u međunarodnoj zajednici. Prostorija Kluba je u centru Zagreba što olakšava da našim članovima i suradnicima omogućimo jednostavnije i atraktivnije ostvarenje naših zajedničkih projekata. 

Klub potiče hrvatske udruge i gospodarstvenike da se povežu sa svojim kolegama u inozemstvu u svrhu ostvarivanja što kvalitetnije suradnje. Izrazito nam je stalo do podrške mladima, njihovim idejama i inicijativama.  

Hrvatski klub promiče i podržava svaku djelatnost koja je usmjerena na jačanje utjecaja i povećanje prepoznatljivosti Republike Hrvatske u međunarodnoj zajednici. Ova misija provodi se kroz razne projekte i inicijative poput međunarodnog povezivanja hrvatskih udruga, utemeljenja novih organizacija, promicanje nezavisnih hrvatskih umjetnika na područjima glazbe, dizajna, fotografije te ostalih stvaralačkih i primijenjenih umjetnosti, komunikacijske integracije, promotivnih djelatnosti, organizacije međunarodnih zbivanja u Hrvatskoj.

UPRAVNI ODBOR

Marin Rajčić –  predsjednik Kluba (2019.).

Katarina Martinović  – dopredsjednica (2019.)

Davorka Pia Rajčić – međunarodna povjerenica (2019.)

Anna Martinović – tajnica (2019.) 

UPRAVLJANJE

Hrvatski klub za međunarodnu suradnju pravna je osoba te u skladu s time podliježe zakonima i propisima koje se odnose na rad udruga.